VarseoSmile® TriniQ® - EDEN ZA VSE

271
VarseoSmile® TriniQ® - EDEN ZA VSE

Eden za vse – z širokim spektrom možnih indikacij se VarseoSmile® TriniQ® lahko uporablja za številne terapije. Je švicarski nož med restavrativnimi smolami.
VarseoSmile® TriniQ® predstavlja popolno simbiozo kakovosti, učinkovitosti in estetske briljantnosti, zaradi česar je prva izbira za zahtevne zobozdravstvene strokovnjake. Odkrijte izjemne lastnosti, ki ločijo VarseoSmile® TriniQ®.

VISOKA UČINKOVITOST MATERIALA IN FLEKSIBILNOST UPORABE
Izjemna stabilnost materiala VarseoSmile® TriniQ® vam omogoča ustvarjanje trajnih in prefinjenih restavracij. Raziščite vsestranske in učinkovite možnosti zdravljenja, ki popolnoma dopolnjujejo in širijo vaš spekter storitev.

ESTETSKI REZULTATI
Deset VITA® odtenkov, skupaj z odlično možnostjo poliranja in prosojnostjo, vam omogoča ustvarjanje restavracij, ki se brezhibno zlijejo z naravnimi zobmi. Ta individualna barvna ujemanja in visoka estetska kakovost ne le povečajo zadovoljstvo pacientov, temveč tudi poudarijo vašo strokovnost v estetski stomatologiji.

FUNKCIONALNOST IN UPORABA
VarseoSmile® TriniQ® kaže obnašanje pri obrabi, podobno litij-disilikatu, in je tudi prijazen do nasprotnih zob. Tako ni le trajen, ampak se tudi optimalno vključi v naravno zobno strukturo. Enostavnost rekonstrukcije in popravila s konvencionalnimi kompoziti povečuje dolgoročno stabilnost restavracije in optimizira vašo fleksibilnost zdravljenja.

VarseoSmile® TriniQ® je večnamensko orodje med zobozdravstvenimi materiali – pravi vsestranski material, ki se inteligentno vključi v raznolike zahteve  sodobnega zobozdravstva. Njegove vsestranske lastnosti ga  predstavljajo kot odličen material za širok spekter zobozdravstvenih aplikacij, ne le da zadovoljuje vsakodnevne zahteve, temveč tudi odgovarja na specifične potrebe pacientov s funkcionalnostjo, učinkovitostjo in estetiko. Potopite se v svet raznolikih možnosti uporabe, ki jih ponuja VarseoSmile® TriniQ®.

Širok spekter možnosti uporabe VarseoSmile® TriniQ® povdarja njegov položaj kot VSESTRANSKI  in ZANESLJIV MATERIAL v sodobni zobozdravstveni tehnologiji. Z VarseoSmile® TriniQ® lahko zagotovite visokokakovostne in estetsko prijetne restavracije in proteze, ki povečajo zadovoljstvo vaših pacientov in spodbujajo uspeh vaše prakse ali laboratorija.

 ↓ BROŠURA 
Prenesite pdf (v angleščini) tako, da izpolnite spodnji obrazec.

  Obrazec:

Podobne objave

CROWNTEC – izjemna smola za 3D tiskanje

CROWNTEC – izjemna smola za 3D tiskanje

CROWNTEC je vrhunska kompozitna smola, ki se s z dodajanjem uporablja za izdelavo biokompatibilnih stalnih prenov, vključno s prevlekami, inleji, onleji, zobnimi luskami in umetnimi zobmi za proteze. Ta material razreda IIa ima dovoljenje FDA...

1126
Edinstven nabor materialov za 3D tiskanje

Edinstven nabor materialov za 3D tiskanje

Materiali za 3D tiskanje Nextdent imajo potrdila CE in so biokompatibilni, kar vam omogoča, da z njimi tiskate odtisne žlice, modele, vodila za vrtanje ter začasne prevleke in mostičke. In ponudba raste, saj NextDent v svoj nabor redno dodaja nove...

994
Nextdent Base

Nextdent Base

Izkusite trajnost in estetiko z NextDent osnovo za proteze. 3D Systems je pridobil certifikat FDA 510(k) za svoj osnovni material NextDent, ki je zasnovan za podporo aditivne proizvodnje osnov v popolnih ali delno odstranljivih protezah. Material,...

357

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.