Nextdent Base

356
Nextdent Base

Izkusite trajnost in estetiko z NextDent osnovo za proteze

3D Systems je pridobil certifikat FDA 510(k) za svoj osnovni material NextDent, ki je zasnovan za podporo aditivne proizvodnje osnov v popolnih ali delno odstranljivih protezah. Material, ki je prav tako prejel oznako CE 1639, predstavlja tretjo generacijo osnovnega materiala za aditivno proizvodnjo protez. Smola je zelo odporna proti pokanju, poleg tega pa omogoča natančno in ponovljivo 3D tiskanje, zaradi česar pacienti dobijo trpežne proteze, odporne proti udarcem.

3D Systems je razvil portfelj 30 smol NextDent in verjame, da je to največje število smol, ki so na voljo pri katerem koli dobavitelju materialov za zobozdravstveno 3D tiskanje.

Prednosti osnovnega materiala NextDent:

  • Visoka odpornost na lomljenje
  • Fleksibilnost za delne proteze
  • 4 barve, ki se ujemajo z najbolj priljubljenimi odtenki dlesni za izboljšano estetiko

Visokokakovostna rešitev za 3D natisnjene osnove. Udarna trdnost je za 300 % večja v primerjavi s prejšnjimi generacijami osnovnih materialov NextDent. Ta material ponuja natančne in ponovljive rezultate tiskanja.

Material je na voljo v štirih barvah, ki ustrezajo različnim estetskim potrebam.

Integracija baze NextDent Base v digitalni zobozdravstveni potek dela 3D Systems obljublja postavitev novih standardov v smislu hitrosti, produktivnosti, učinkovitosti in natančnosti, hkrati pa ponuja priložnost za izboljšanje izkušnje pacientov.

Osnova NextDent že prejema pozitivne povratne informacije na trgu. Poskusite jo in se sami prepričajte o razliki.

Podobne objave

CROWNTEC – izjemna smola za 3D tiskanje

CROWNTEC – izjemna smola za 3D tiskanje

CROWNTEC je vrhunska kompozitna smola, ki se s z dodajanjem uporablja za izdelavo biokompatibilnih stalnih prenov, vključno s prevlekami, inleji, onleji, zobnimi luskami in umetnimi zobmi za proteze. Ta material razreda IIa ima dovoljenje FDA...

1126
Edinstven nabor materialov za 3D tiskanje

Edinstven nabor materialov za 3D tiskanje

Materiali za 3D tiskanje Nextdent imajo potrdila CE in so biokompatibilni, kar vam omogoča, da z njimi tiskate odtisne žlice, modele, vodila za vrtanje ter začasne prevleke in mostičke. In ponudba raste, saj NextDent v svoj nabor redno dodaja nove...

994
Spoznajte Nextdentov novi LCD1 3D printer!

Spoznajte Nextdentov novi LCD1 3D printer!

Ta majhen tiskalnik s tehnologijo LCD zagotavlja popoln delovni postopek, ki vključuje tudi naš nov sistem NextDent Wash & Cure za naknadno obdelavo. Ta zanesljiv delovni postopek ponuja enostavno uporabniško rešitev za 3D-tiskanje z...

1888

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.