E9 - Funkcionalen, zanesljiv in vedno povezan

700
E9 - Funkcionalen, zanesljiv in vedno povezan

Avtoklavi razreda B
Avtoklavi Pro System so zasnovani in izdelani z namenom predstavljati vrhunec filozofije Euronda: stalne inovacije, ki ščitijo zobozdravnike, pomočnike in paciente po vsem svetu. Uspešnost, učinkovitost, funkcionalnost in oblika: vsi Euronda avtoklavi od E5 do E10 združujejo izjemne sterilizacijske lastnosti s popolno povezljivostjo naprave in razširljivo sledljivostjo pripomočkov.

E9 Next.
E9 Next združuje osupljivo obliko z novo zasnovo sledljivosti, ki se lahko vedno razširi tudi s pomočjo treh dodatkov za tiskanje: vgrajenega tiskalnika za termični papir in vgrajenega ali zunanjega tiskalnika za samolepilne nalepke. Kartica SD, priključek za internetni kabel in možnost dodatka za brećični internet E-WiFi ponujajo popolno povezljivost in zagotavljajo, da so podatki o sterilizaciji vedno dosegljivi na tiskalnikih in računalnikih, pametnih telefonih in tablicah. Hiter in učinkovit zaslon E-Touch zagotavlja intuitivno izbiranje v menijih avtoklava. Med izbirami so tudi Osebne funkcije, ki omogočajo izvajanje postopkov N in S ter njihovo uporabo skupaj s časovnikom E-Timer za zagon avtoklava ob določenem času. Sistem Inspection® pa pomaga, da je postopek čiščenja hiter in enostaven, medtem ko merilnik prevodnosti spremlja kakovost vode. Sistem za nadzor umazanije (Dirt Control) le-to usmerja iz vodnega sistema in tako zagotavlja, da je E9 Next vedno varen.

Povezljivost: Vgrajena kartica SD in povezava z internetnim kablom ali brezičnim internetom (dodatek) zagotavljajo, da so podatki o sterilizaciji vedno na voljo.
Sledljivost: Trije dodatki za tiskanje samolepilnih nalepk, ki jih je mogoče dodati tudi po nakupu avtoklava.
Zanesljiv: E9 je rezultat stalnih izboljšav vseh njegovih sestavnih delov s ciljem, da zagotavi največjo možno zanesljivost in učinkovitost.
Funkcionalen: Notranjost in zunanjost sta oblikovani tako, da zagotavljata največjo možno učinkovitost in trajno kakovost.
Pameten: Jasni znaki na zaslonu na dotik pomenijo, da je nastavljanje programov in prilagoditev hitro in intuitivno.
Preverljiv: Hiter in intuitiven način odpiranja in dostopa do dela s posodo z vodo omogoča preprosto čiščenje tako pogosto, kot je potrebno.

Tehnični podatki E9
Mere izdelka 460 x 455 x 610 mm
Teža (prazna naprava s košaro) 45,5 - 48 Kg
Električno napajanje 230 V 50 / 60 Hz
Sprejeti tok 2300 W
Delovna temperatura +5 - +40°C
Delovna nadmorska višina ≤ 2000 m a.m.s.l 
Najmanjša globina podlage 500 mm
Najmanjša širina podlag 460 mm
Glasnost 50 dB
Poraba vode 300 ml
Prostornina posode (čista voda / uporabljena voda) 5 litres / 3,3 litres
 ↓ BROŠURA 
Prenesite pdf (v angleščini) tako, da izpolnite spodnji obrazec.

  Obrazec:

Podobne objave

Bluephase G4: Intelligent LED light – carefree curing

Bluephase G4: Intelligent LED light – carefree curing

Intelligent LED light – carefree curing. Patented Polyvision technology is your personal assistant when it comes to curing dental materials. 

1785
Preprečite bolečine: Zdravniški stol – sedlo Bambach ohranja vaš hrbet zdrav!

Preprečite bolečine: Zdravniški stol – sedlo Bambach ohranja vaš hrbet zdrav!

Idejo za Bambach, prvi terapevtski stol svoje vrste na svetu, je Mary Gale dobila pri jahanju konj. Mary Gale (rojena Bambach), avstralska delovna terapevtka in dolgoletna jahalka, se je čudila, zakaj ljudje, ki ne morejo sedeti na stolu brez...

4370
SMART DENTIN GRINDER uporablja sklenino za izdelavo avtolognih vsadkov

SMART DENTIN GRINDER uporablja sklenino za izdelavo avtolognih vsadkov

Z novo, revolucionarno napravo SMART DENTIN GRINDER ameriškega proizvajalca KometaBio postajajo ekstrahirani zobje ponovno uporabni. Naprava uporablja vašo sklenino za izdelavo avtolognih vsadkov vrhunske kakovosti.

2669

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.