CA® Pro - Najvzdržljivejši material za alignerje doslej

186
CA® Pro - Najvzdržljivejši material za alignerje doslej

Več vzdržljivosti, manj pritiska: CA® Pro postavlja nove standarde v zdravljenju z alignerji. Prožno elastomerno jedro v trdi elastični dvojni lupini zagotavlja stalno raven moči z zmanjšano začetno silo in večjim udobjem za pacienta.

CA® Pro se lahko uporablja kot material za posamezne alignerje kot tudi v okviru sistema s tremi alignerji po CA® protokolu.

  • visoka elastičnost in odpornost proti lomljenju zahvaljujoč prožnemu elastomernemu sloju
  • neprekinjen prenos sile, minimalna izguba moči
  • visoko udobje nošenja zaradi nežne začetne sile
  • na voljo tudi: CA® Pro+ z integrirano zaščitno folijo

CA® Pro - Inovativna dvojna lupina z elastomernim jedrom. Konstantna raven moči, manjša začetna sila.

CA® Pro - Zmogljiv material za termično oblikovanje s prožnim elastomernim slojem.

 Standardni enoslojni material za alignerje običajno hitro izgubi svojo visoko začetno silo med obdobjem zdravljenja, kar povzroči neugodne fiziološke učinke. Zaradi svoje dvojne lupine z elastomernim jedrom CA® Pro izvaja manjši pritisk - hkrati pa to silo zadrži mnogo dlje.

Začetek z nižjo začetno silo in vzdrževanje relativno konstantne ravni sile med obdobjem zdravljenja pacientu omogoča nežnejše in učinkovitejše premikanje zob z večjim udobjem nošenja. Sile med alignerjem in zobmi vodijo k trajni deformaciji alignerja med časom nošenja.

Posledično ta deformacija zmanjša tudi potencial alignerja za premikanje zob. Pri standardnem enoslojnem materialu za alignerje izguba transpozicijskega potenciala znaša skoraj 50 % po prvem dnevu zdravljenja.

Tukaj pride na vrsto CA® Pro z izboljšanimi elastičnimi lastnostmi: zahvaljujoč elastomernemu jedru aligner zdrži deformacijo daljše obdobje, s čimer prenaša svojo transpozicijsko silo na zobe daljši čas. V primerjavi z enoslojnim materialom za alignerje to vodi do 72 % večjega transpozicijskega potenciala po šestih dneh zdravljenja, kar zagotavlja bolj kontinuirano premikanje zob med časom nošenja.

Podobne objave

Naprava za samodejno toplotno formanje BIOSTAR®

Naprava za samodejno toplotno formanje BIOSTAR®

Vsestranska naprava za vse primere vakuumskega formanja (pressure moulding) v zobozdravstvu in ortodontologiji. Opremljena s tehnologijo optičnega branja kod in 6,0 barov delovnega tlaka ter redukcijskim ventilom na napravi. Edinstven infrardeči...

1353
CA® CLEAR ALIGNER - PRAVA REŠITEV ZA VSAKODNEVNO UPORABO

CA® CLEAR ALIGNER - PRAVA REŠITEV ZA VSAKODNEVNO UPORABO

Zmogljiv material za toplotno formanje (thermoforming) s prožnim slojem elastomera. Večja vzdržljivost, manjši pritisk: CA® Pro postavlja nove standarde pri zdravljenju z opornicami. Prožna sredica iz elastomera v trdo-prožni dvojni ovojnici...

1448
Prednost MINISTAR S®: Popolno prileganje za materiale vseh debelin

Prednost MINISTAR S®: Popolno prileganje za materiale vseh debelin

Priročna naprava za tlačno stiskanje kalupov MINISTAR S® je opremljena s tehnologijo optičnega branja: optični čitalnik zazna material in omogoča nastavitev vseh pomembnih dejavnikov, kot so čas segrevanja, temperatura in čas hlajenja. Z drugimi...

688

Objave

Napišite komentar
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, za delovanje funkcij družbenih medijev in za analizo prometa na spletnem mestu. Za podrobnosti poglejte pod "Prikaži podrobnosti".
Spletno mesto uporablja piškotke za prilagajanje vsebine in oglasov, prikazanih na spletnem mestu.